Kveldstrening på Studio 99

VELKOMMEN TIL STUDIO 99
Nytt tilrettelagt treningsstudio åpner for kveldstrening tirsdag 21. august, kl. 17.00
LARS Øst/Oslo (Landsforeningen for ryggmargsskadde) ønsker LARS medlemmer og andre med funksjonsnedsettelse velkommen til kveldstrening tirsdager og torsdager fra kl. 17.00 – 20.00. LARS medlemmer har første prioritet, men vi regner med at det er plass til flere så møt opp.
09. august 2018
Reklameplakat Studio 99


LARS Øst/Oslo (Landsforeningen for ryggmargsskadde) ønsker LARS medlemmer og andre med funksjonsnedsettelse velkommen til kveldstrening tirsdager og torsdager fra kl. 17.00 – 20.00. LARS medlemmer har første prioritet, men vi regner med at det er plass til flere så møt opp.

Studio 99 er et helt nytt treningsstudio med flunkende nye treningsapparater som passer om du er sittende eller gående. Eier og driver er Sunnaas sykehus HF, men team 99 i LARS Øst/Oslo låner lokalene og viser deg hvordan apparatene brukes om du ikke er kjent med dem fra før.

 • Du ønskes velkommen til å trene individuelt eller i gruppe. Det vil bli lagt opp til gruppetreninger når vi ser hva slags behov det er. 
 • Tirsdager er det felles funcobic (sittende aerobic) med instruktør fra kl. 17.30 – 18.30. Påmelding: marianne.hjelmen@lars.no
 • Spinningtimer på armsykkel, Nu-step eller vanlig ergometersykkel.
 • Det vil i løpet av høsten holdes kurs i selvforsvar/kampsport i rullestol, temakvelder og medlemskvelder.
 • Det er mulighet for å ta en kopp kaffe/te i KaféLARS og slå av en prat etter trening.

Treningsavgift kr. 200,- pr. sesong.

Fine parkeringsmuligheter rett utenfor treningsstudioet.

Spørsmål kan rettes til Marianne Graham Hjelmen på 926 52 673 eller på mail til marianne.hjelmen@lars.no

Adresse Studio 99: Aker helsearena, bygg 99, Trondheimsveien 235, 0586 Oslo


Invitasjonsflyer kan lastes ned her (PDF)
Flere nyheter
 • Kveldstrening på Studio 99
  09. august 2018
  VELKOMMEN TIL STUDIO 99
  Nytt tilrettelagt treningsstudio åpner for kveldstrening tirsdag 21. august, kl. 17.00
  LARS Øst/Oslo (Landsforeningen for ryggmargsskadde) ønsker LARS medlemmer og andre med funksjonsnedsettelse velkommen til kveldstrening tirsdager og torsdager fra kl. 17.00 – 20.00. LARS medlemmer har første prioritet, men vi regner med at det er plass til flere så møt opp.
 • LARS Sommer Camp
  07. juli 2018
  LARS Sommer Camp aktivitetene blir avholdt på ulike steder i Kristiansandsområdet, men «base camp» blir på ScandicBystranda
 • Vinter Camp på Golsfjellet
  02. februar 2018
  Tisleifjorden på Golsfjellet er ikke som andre fjellvann. Når LARS (Landsforeningen for ryggmargsskadde) arrangerer Vinter Camp, så blir det ikke en helt vanlig helg heller. Det kommer til å bli fartsfylt og morsomt når LARS arrangerer Vinter Camp for sine medlemmer fra 9. til 11. februar.
 • Invitasjon til LARS årsmøte og landskonferanse 2017
  08. april 2017
  Konferansen vil finne sted på Scandic City Stavanger i tidsrommet fredag 5. mai til søndag 7. mai.
 • Invitasjon til Norges første leirduestevne for rullestolbrukere
  08. april 2017
  Vi inviterer rullestolbrukere og funksjonshemmed til flott leirdueskytestevne på Buttentjern jaktskytesenter på Ringerike. Alle er velkomne! Stevnet er gratis, men en må ordne reise og eventuelt opphold selv. Det vil bli konkurranser, kurs og oppvisning av Kenneth Aspestrand. Noe å bite i og drikke blir det og i tillegg til utstillinger.
 • To nye ABCer om smerter og spastisitet og ryggmargsskade er tilgjengelige
  08. mars 2017
  Landsforeningen for Ryggmargsskadde sammen med spinalenhetene er glade for å annonsere at to nye ABCer om smerter og spastisitet og ryggmargsskade er produsert. Det er en ABC tiltenkt brukere og en ABC tiltenkt fagpersoner og helsepersonell.
Flere artikler