LARS årsmøte 2019 i Trondheim

LARS årsmøte 2019 i Trondheim

LARS arrangerer sitt årsmøte lørdag 4. mai 2019 på Scandic Lerkendal i Trondheim. Det ble i Patetra informert om at årsmøte skulle arrangeres i Bergen, men arrangementet har blitt flyttet til Trondheim.
02. februar 2019

Det er kun delegater fra lokallagene som sammen med hovedstyret møter på årsmøtet.
Alle medlemmer og lokallag har anledning til å fremme saker til årsmøtet. Forslag må være hovedstyret i hende innen 3. mars og kan sendes til kontakt@lars.no.

De formelle retningslinjene om årsmøte står i §7 i LARS sine vedtekter og i §4 i NHF sine lover.

Flyer i PDF-format kan lastes ned her 


Vi minner også om at alle er velkommen til å sende innspill til valgkomiteen på kandidater til hovedstyret. Innspill kan sendes til Geir Inge Sivertsen (geir.sivertsen@lars.no, Mariann Løvik (mariann.lovik@lars.no) eller Marianne G. Hjelmen (marianne.hjelmen@lars.no).

LARS har hele tiden behov for mennesker (også til oppgaver som ikke innebærer forpliktene tillitsverv) som ønsker å bidra til organisasjonen - så ta kontakt med LARS sentralt eller noen i lokallaget du tilhører for å melde din interesse.

Bli frivillig (tillitsvalgt) i LARS flyer kan du laste ned her

Flere nyheter
 • LARS samarbeidspartnere 2019
  17. mars 2019
  Puss brilleglassene, folkens - her kommer det gledelige nyheter!
  Vi har så langt i år klart å inngå samarbeidsavtaler med både forholdsvis nye aktører og gamle travere i markedet - noe som er veldig moro!
 • Nå kommer våren...
  16. mars 2019
  - så da er det på tide å sette i gang med å bygge deg opp mot "sommerformen" ved f.eks å benytte deg av LARS lokallagstilbud i Oslo og Trondheim.
 • LARS årsmøte 2019 i Trondheim
  02. februar 2019
  LARS arrangerer sitt årsmøte lørdag 4. mai 2019 på Scandic Lerkendal i Trondheim. Det ble i Patetra informert om at årsmøte skulle arrangeres i Bergen, men arrangementet har blitt flyttet til Trondheim.
 • Viktig seminar om BPA
  26. november 2018
  Seminaret «Assistanse i hverdagen» ble en stor suksess, og om du ikke fikk muligheten til ta turen innom ligger nå alle foredragene tilgjengelig på nett.
 • Kveldstrening på Studio 99
  09. august 2018
  VELKOMMEN TIL STUDIO 99 Nytt tilrettelagt treningsstudio åpner for kveldstrening tirsdag 21. august, kl. 17.00 LARS Øst/Oslo (Landsforeningen for ryggmargsskadde) ønsker LARS medlemmer og andre med funksjonsnedsettelse velkommen til kveldstrening tirsdager og torsdager fra kl. 16.30 – 19.00. LARS medlemmer har første prioritet, men vi regner med at det er plass til flere så møt opp.
 • LARS Sommer Camp
  07. juli 2018
  LARS Sommer Camp aktivitetene blir avholdt på ulike steder i Kristiansandsområdet, men «base camp» blir på ScandicBystranda
Flere artikler