LARS årsmøte 2019 i Trondheim

LARS årsmøte 2019 i Trondheim

LARS arrangerer sitt årsmøte lørdag 4. mai 2019 på Scandic Lerkendal i Trondheim. Det ble i Patetra informert om at årsmøte skulle arrangeres i Bergen, men arrangementet har blitt flyttet til Trondheim.
02. februar 2019

Det er kun delegater fra lokallagene som sammen med hovedstyret møter på årsmøtet.
Alle medlemmer og lokallag har anledning til å fremme saker til årsmøtet. Forslag må være hovedstyret i hende innen 3. mars og kan sendes til kontakt@lars.no.

De formelle retningslinjene om årsmøte står i §7 i LARS sine vedtekter og i §4 i NHF sine lover.

Flyer i PDF-format kan lastes ned her 


Vi minner også om at alle er velkommen til å sende innspill til valgkomiteen på kandidater til hovedstyret. Innspill kan sendes til Geir Inge Sivertsen (geir.sivertsen@lars.no, Mariann Løvik (mariann.lovik@lars.no) eller Marianne G. Hjelmen (marianne.hjelmen@lars.no).

LARS har hele tiden behov for mennesker (også til oppgaver som ikke innebærer forpliktene tillitsverv) som ønsker å bidra til organisasjonen - så ta kontakt med LARS sentralt eller noen i lokallaget du tilhører for å melde din interesse.

Bli frivillig (tillitsvalgt) i LARS flyer kan du laste ned her

Flere nyheter
 • LARS årsmøte 2019 i Trondheim
  02. februar 2019
  LARS arrangerer sitt årsmøte lørdag 4. mai 2019 på Scandic Lerkendal i Trondheim. Det ble i Patetra informert om at årsmøte skulle arrangeres i Bergen, men arrangementet har blitt flyttet til Trondheim.
 • Viktig seminar om BPA
  26. november 2018
  Seminaret «Assistanse i hverdagen» ble en stor suksess, og om du ikke fikk muligheten til ta turen innom ligger nå alle foredragene tilgjengelig på nett.
 • Kveldstrening på Studio 99
  09. august 2018
  VELKOMMEN TIL STUDIO 99
  Nytt tilrettelagt treningsstudio åpner for kveldstrening tirsdag 21. august, kl. 17.00
  LARS Øst/Oslo (Landsforeningen for ryggmargsskadde) ønsker LARS medlemmer og andre med funksjonsnedsettelse velkommen til kveldstrening tirsdager og torsdager fra kl. 17.00 – 20.00. LARS medlemmer har første prioritet, men vi regner med at det er plass til flere så møt opp.
 • LARS Sommer Camp
  07. juli 2018
  LARS Sommer Camp aktivitetene blir avholdt på ulike steder i Kristiansandsområdet, men «base camp» blir på ScandicBystranda
 • Vinter Camp på Golsfjellet
  02. februar 2018
  Tisleifjorden på Golsfjellet er ikke som andre fjellvann. Når LARS (Landsforeningen for ryggmargsskadde) arrangerer Vinter Camp, så blir det ikke en helt vanlig helg heller. Det kommer til å bli fartsfylt og morsomt når LARS arrangerer Vinter Camp for sine medlemmer fra 9. til 11. februar.
 • Invitasjon til LARS årsmøte og landskonferanse 2017
  08. april 2017
  Konferansen vil finne sted på Scandic City Stavanger i tidsrommet fredag 5. mai til søndag 7. mai.
Flere artikler