LARS Sommer Camp

LARS Sommer Camp aktivitetene blir avholdt på ulike steder i Kristiansandsområdet, men «base camp» blir på ScandicBystranda
07. juli 2018
På grunn av dette må deltakerne selv kjøre bil til Kristiansand, eller sørge for å samkjøre med noen slik at man kommer seg ut til de ulike aktivitetene. På fredag arrangeres et BPA-seminar før selve campen starter. For de som ønsker å ha med familie og barn, vil det også bli lagt opp til en tur til Dyreparken på lørdag for de som ønsker det. For at aktiviteter, samt tur til Dyreparken skal bli arrangert avhenger det av at det blir nok påmeldinger til de ulike aktivitetene og at været tillater det. Hvis (for) dårlig vær eller andre hendelser iverksettes plan-B (nærmere info om denne blir opplyst hvis plan-B må iverksettes). Det blir lagt opp til å kunne delta på maks 2 aktiviteter per deltaker - noe som må velges ved påmelding. Ytterligere informasjon om programmet, tidspunkt og lignende får dere ved påmelding.

Meld dere på via denne lenken: https://www.medlemsadmin.net/web/lars-events/


Flere nyheter
 • LARS samarbeidspartnere 2019
  17. mars 2019
  Puss brilleglassene, folkens - her kommer det gledelige nyheter!
  Vi har så langt i år klart å inngå samarbeidsavtaler med både forholdsvis nye aktører og gamle travere i markedet - noe som er veldig moro!
 • Nå kommer våren...
  16. mars 2019
  - så da er det på tide å sette i gang med å bygge deg opp mot "sommerformen" ved f.eks å benytte deg av LARS lokallagstilbud i Oslo og Trondheim.
 • LARS årsmøte 2019 i Trondheim
  02. februar 2019
  LARS arrangerer sitt årsmøte lørdag 4. mai 2019 på Scandic Lerkendal i Trondheim. Det ble i Patetra informert om at årsmøte skulle arrangeres i Bergen, men arrangementet har blitt flyttet til Trondheim.
 • Viktig seminar om BPA
  26. november 2018
  Seminaret «Assistanse i hverdagen» ble en stor suksess, og om du ikke fikk muligheten til ta turen innom ligger nå alle foredragene tilgjengelig på nett.
 • Kveldstrening på Studio 99
  09. august 2018
  VELKOMMEN TIL STUDIO 99 Nytt tilrettelagt treningsstudio åpner for kveldstrening tirsdag 21. august, kl. 17.00 LARS Øst/Oslo (Landsforeningen for ryggmargsskadde) ønsker LARS medlemmer og andre med funksjonsnedsettelse velkommen til kveldstrening tirsdager og torsdager fra kl. 16.30 – 19.00. LARS medlemmer har første prioritet, men vi regner med at det er plass til flere så møt opp.
 • LARS Sommer Camp
  07. juli 2018
  LARS Sommer Camp aktivitetene blir avholdt på ulike steder i Kristiansandsområdet, men «base camp» blir på ScandicBystranda
Flere artikler