Viktig seminar om BPA

Seminaret «Assistanse i hverdagen» ble en stor suksess, og om du ikke fikk muligheten til ta turen innom ligger nå alle foredragene tilgjengelig på nett.
26. november 2018

Flere titalls personer, og over hundre gjennom live-sending på internett, tok turen innom seminaret «Assistanse i hverdagen». Norges Handikapforbunds og Regjeringens strategi rundt BPA, gjennomgang av regel- og lovverk, presentasjoner av forskjellige ordninger var noe av det som sto på agendaen. 
Det ble også tid for spørsmål fra publikum, og diskusjoner i pausene.

Nedenfor finner du link til alle presentasjonene og spørsmålsrundene:

Sunniva Ørstavik, generalsekretær i NHF, sin presentasjon finner du her: Trykk her for å se videoen (Den ligger på Facebook)Maria Jahrmann Bjerke, Statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet, om regjeringens strategi rundt BPA samt spørsmål fra salen:  Trykk her for å se videoen (Den ligger på Facebook)
Fylkesmannen i Rogaland presenterer sin tilnærming til BPA, med spørsmål fra salen. Trykk her for å se videoen (Den ligger på Facebook).  

Sandnes kommune forteller om sin private ordning samt spørsmål fra salen: Trykk her for å se videoen (Den ligger på Facebook)

RO (Ressurssenter for omstilling i kommunene) gjennomgang av regel- og lovverket rundt assistanse: Trykk her for å se videoen (Den ligger på Facebook)

Mer informasjon om arrangementet finner du her:
https://www.facebook.com/events/466598173748171//

 

Flere nyheter
 • LARS årsmøte 2019 i Trondheim
  02. februar 2019
  LARS arrangerer sitt årsmøte lørdag 4. mai 2019 på Scandic Lerkendal i Trondheim. Det ble i Patetra informert om at årsmøte skulle arrangeres i Bergen, men arrangementet har blitt flyttet til Trondheim.
 • Viktig seminar om BPA
  26. november 2018
  Seminaret «Assistanse i hverdagen» ble en stor suksess, og om du ikke fikk muligheten til ta turen innom ligger nå alle foredragene tilgjengelig på nett.
 • Kveldstrening på Studio 99
  09. august 2018
  VELKOMMEN TIL STUDIO 99
  Nytt tilrettelagt treningsstudio åpner for kveldstrening tirsdag 21. august, kl. 17.00
  LARS Øst/Oslo (Landsforeningen for ryggmargsskadde) ønsker LARS medlemmer og andre med funksjonsnedsettelse velkommen til kveldstrening tirsdager og torsdager fra kl. 17.00 – 20.00. LARS medlemmer har første prioritet, men vi regner med at det er plass til flere så møt opp.
 • LARS Sommer Camp
  07. juli 2018
  LARS Sommer Camp aktivitetene blir avholdt på ulike steder i Kristiansandsområdet, men «base camp» blir på ScandicBystranda
 • Vinter Camp på Golsfjellet
  02. februar 2018
  Tisleifjorden på Golsfjellet er ikke som andre fjellvann. Når LARS (Landsforeningen for ryggmargsskadde) arrangerer Vinter Camp, så blir det ikke en helt vanlig helg heller. Det kommer til å bli fartsfylt og morsomt når LARS arrangerer Vinter Camp for sine medlemmer fra 9. til 11. februar.
 • Invitasjon til LARS årsmøte og landskonferanse 2017
  08. april 2017
  Konferansen vil finne sted på Scandic City Stavanger i tidsrommet fredag 5. mai til søndag 7. mai.
Flere artikler