Vinter Camp på Golsfjellet

Tisleifjorden på Golsfjellet er ikke som andre fjellvann. Når LARS (Landsforeningen for ryggmargsskadde) arrangerer Vinter Camp, så blir det ikke en helt vanlig helg heller. Det kommer til å bli fartsfylt og morsomt når LARS arrangerer Vinter Camp for sine medlemmer fra 9. til 11. februar.
02. februar 2018

Tekst: Jan Arne Dammen, Foto: Bjørn-Are Svendsen

Opplevelsene kommer til å stå i kø på lørdag for de påmeldte. Deltagerne får bli med på bl.a. isbanekjøring og snøscootersafari i tillegg til langrennspigging og testing av Sitski i alpinbakken. LARS har lagt opp til en trivelig og sosial familecamp på Oset Høyfjellshotell fra fredag 9. til søndag 11. februar, forteller en av initiativtakerne Shaqir Rezhaj.

Snøscooter i soldnegang

Ønsker du mer opplysninger ta kontakt med Anders Nupen Hansen på mail: anders@totalsport.no

Isbanen på Tisleia er et viktig produkt for Golsfjellet. I spissen står Morten Gulbrandsen og hans kolleger i Isbanedrift. http://isbanedrift.no/

Rallybil på isbanen med fjellet i bakgrunnen

Hvert år får mange mennesker en ryggmargsskade etter trafikkulykker, idrettsulykker eller arbeidsulykker, i forbindelse med eller ved sykdom. En ryggmargsskade kan forandre livet fysisk, emosjonelt og sosialt. Uansett om du er nyskadet eller har levd med en ryggmargsskade over lengre tid, kan det oppstå situasjoner som krever litt andre løsninger eller svar enn før.
Mer info om LARS som er tilknyttet Norges Handikapforbund. http://www.nhf.no/om-oss/lars-landsforeningen-for-ryggmargsskadde

Samarbeidspartnere:

Boots
Coloplast
Hollister
Aleris
Invacare
Wellspect Healthcare

Flere nyheter
 • LARS samarbeidspartnere 2019
  17. mars 2019
  Puss brilleglassene, folkens - her kommer det gledelige nyheter!
  Vi har så langt i år klart å inngå samarbeidsavtaler med både forholdsvis nye aktører og gamle travere i markedet - noe som er veldig moro!
 • Nå kommer våren...
  16. mars 2019
  - så da er det på tide å sette i gang med å bygge deg opp mot "sommerformen" ved f.eks å benytte deg av LARS lokallagstilbud i Oslo og Trondheim.
 • LARS årsmøte 2019 i Trondheim
  02. februar 2019
  LARS arrangerer sitt årsmøte lørdag 4. mai 2019 på Scandic Lerkendal i Trondheim. Det ble i Patetra informert om at årsmøte skulle arrangeres i Bergen, men arrangementet har blitt flyttet til Trondheim.
 • Viktig seminar om BPA
  26. november 2018
  Seminaret «Assistanse i hverdagen» ble en stor suksess, og om du ikke fikk muligheten til ta turen innom ligger nå alle foredragene tilgjengelig på nett.
 • Kveldstrening på Studio 99
  09. august 2018
  VELKOMMEN TIL STUDIO 99 Nytt tilrettelagt treningsstudio åpner for kveldstrening tirsdag 21. august, kl. 17.00 LARS Øst/Oslo (Landsforeningen for ryggmargsskadde) ønsker LARS medlemmer og andre med funksjonsnedsettelse velkommen til kveldstrening tirsdager og torsdager fra kl. 16.30 – 19.00. LARS medlemmer har første prioritet, men vi regner med at det er plass til flere så møt opp.
 • LARS Sommer Camp
  07. juli 2018
  LARS Sommer Camp aktivitetene blir avholdt på ulike steder i Kristiansandsområdet, men «base camp» blir på ScandicBystranda
Flere artikler