Vinter Camp på Golsfjellet

Tisleifjorden på Golsfjellet er ikke som andre fjellvann. Når LARS (Landsforeningen for ryggmargsskadde) arrangerer Vinter Camp, så blir det ikke en helt vanlig helg heller. Det kommer til å bli fartsfylt og morsomt når LARS arrangerer Vinter Camp for sine medlemmer fra 9. til 11. februar.
02. februar 2018

Tekst: Jan Arne Dammen, Foto: Bjørn-Are Svendsen

Opplevelsene kommer til å stå i kø på lørdag for de påmeldte. Deltagerne får bli med på bl.a. isbanekjøring og snøscootersafari i tillegg til langrennspigging og testing av Sitski i alpinbakken. LARS har lagt opp til en trivelig og sosial familecamp på Oset Høyfjellshotell fra fredag 9. til søndag 11. februar, forteller en av initiativtakerne Shaqir Rezhaj.

Snøscooter i soldnegang

Ønsker du mer opplysninger ta kontakt med Anders Nupen Hansen på mail: anders@totalsport.no

Isbanen på Tisleia er et viktig produkt for Golsfjellet. I spissen står Morten Gulbrandsen og hans kolleger i Isbanedrift. http://isbanedrift.no/

Rallybil på isbanen med fjellet i bakgrunnen

Hvert år får mange mennesker en ryggmargsskade etter trafikkulykker, idrettsulykker eller arbeidsulykker, i forbindelse med eller ved sykdom. En ryggmargsskade kan forandre livet fysisk, emosjonelt og sosialt. Uansett om du er nyskadet eller har levd med en ryggmargsskade over lengre tid, kan det oppstå situasjoner som krever litt andre løsninger eller svar enn før.
Mer info om LARS som er tilknyttet Norges Handikapforbund. http://www.nhf.no/om-oss/lars-landsforeningen-for-ryggmargsskadde

Samarbeidspartnere:

Boots
Coloplast
Hollister
Aleris
Invacare
Wellspect Healthcare

Flere nyheter
 • Kveldstrening på Studio 99
  09. august 2018
  VELKOMMEN TIL STUDIO 99
  Nytt tilrettelagt treningsstudio åpner for kveldstrening tirsdag 21. august, kl. 17.00
  LARS Øst/Oslo (Landsforeningen for ryggmargsskadde) ønsker LARS medlemmer og andre med funksjonsnedsettelse velkommen til kveldstrening tirsdager og torsdager fra kl. 17.00 – 20.00. LARS medlemmer har første prioritet, men vi regner med at det er plass til flere så møt opp.
 • LARS Sommer Camp
  07. juli 2018
  LARS Sommer Camp aktivitetene blir avholdt på ulike steder i Kristiansandsområdet, men «base camp» blir på ScandicBystranda
 • Vinter Camp på Golsfjellet
  02. februar 2018
  Tisleifjorden på Golsfjellet er ikke som andre fjellvann. Når LARS (Landsforeningen for ryggmargsskadde) arrangerer Vinter Camp, så blir det ikke en helt vanlig helg heller. Det kommer til å bli fartsfylt og morsomt når LARS arrangerer Vinter Camp for sine medlemmer fra 9. til 11. februar.
 • Invitasjon til LARS årsmøte og landskonferanse 2017
  08. april 2017
  Konferansen vil finne sted på Scandic City Stavanger i tidsrommet fredag 5. mai til søndag 7. mai.
 • Invitasjon til Norges første leirduestevne for rullestolbrukere
  08. april 2017
  Vi inviterer rullestolbrukere og funksjonshemmed til flott leirdueskytestevne på Buttentjern jaktskytesenter på Ringerike. Alle er velkomne! Stevnet er gratis, men en må ordne reise og eventuelt opphold selv. Det vil bli konkurranser, kurs og oppvisning av Kenneth Aspestrand. Noe å bite i og drikke blir det og i tillegg til utstillinger.
 • To nye ABCer om smerter og spastisitet og ryggmargsskade er tilgjengelige
  08. mars 2017
  Landsforeningen for Ryggmargsskadde sammen med spinalenhetene er glade for å annonsere at to nye ABCer om smerter og spastisitet og ryggmargsskade er produsert. Det er en ABC tiltenkt brukere og en ABC tiltenkt fagpersoner og helsepersonell.
Flere artikler